De Eerste Aanleg

ZAAL 'T TURFSCHIP

Zoek jij een locatie voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of receptie? Dan is de Bistro De Eerste Aanleg de beste keus voor jou! Met meer dan twintig jaar ervaring, nemen wij met liefde de zorg voor jouw feest of partij uit handen, zodat jij zelf kan genieten van de speciale dag. De zaal 't ‘Turfschip’ biedt ruimte aan ongeveer 120 zitplaatsen. Dit ook nog inclusief dansvloer, maar wij passen de ruimte graag aan voor kleinere gezelschappen zoals bijvoorbeeld voor: vergaderingen, zakelijke presentaties, kraamfeestjes en babyborrels.

Ons motto: een goed feest voor jou, is een goed feest voor ons!

De keuken is onze hobby en dat betekent dat wij veel producten zelf maken. Wij vinden het heerlijk om een koud en/of warm buffet te maken of een à la carte diner voor je te verzorgen. Hierbij maken we gebruik van producten uit de streek en wanneer voorradig zelfs uit eigen tuin!

Ook speciale wensen op het gebied van diëten zijn voor ons geen probleem. Wij zijn door onze jarenlange ervaring gespecialiseerd geworden in het verzorgen van feestelijke diners voor uiteenlopende groepen gasten!

Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek jouw wensen door!

CONTACT

Als je wilt vergaderen in een prettige ambiance dan ben je bij Zaal 't Turfschip op het juiste adres. In onze zaal kan je comfortabel vergaderen, een presentatie, training of cursus geven. Terwijl wij zorgen voor jullie! Van de simpele verzorging van koffie en thee tot een heerlijke lunch of een uitgebreid menu met aansluitende borrel.

Wij bieden jullie verschillende arrangementen, geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften. Afhankelijk van het aantal personen en jouw specifieke wensen kun je een keuze maken.

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid en deze is bovendien gratis.

Zaalhuur per dagdeel: € 50,-
Huur geluid: € 25,-
Huur beamer: € 25,-
Huur projectiescherm: € 25,-

Koffie en thee arrangement 1:

Onbeperkt koffie en thee, tafel water, mintjes en koekjes, flip-over. (frisdrank- nacalculatie)
Prijs per persoon €7.50 (exclusief zaalhuur)

Lunch arrangement 2:

Onbeperkt koffie en thee, tafel water, mintjes en koekjes, flip-over.
Lunch: kopje soep en luxe belegde broodjes. Melk en karnemelk. (frisdrank-nacalculatie)

Prijs per persoon € 17.50 (exclusief zaalhuur)

Heb je andere of speciale wensen? Dan horen wij dit graag. Onze gastvrouw is graag bereid jouw wensen te inventariseren om zo vervolgens een goed programma op te stellen, passend bij jouw uitgangspunten.